Vreemde Kostgangers
Nachtwerk

  2 x LP   180grs   33⅓rpm     gatefold sleeve 

2017 EU issue on 180g 2LP=Nieuw album van Boudewijn de Groot, Henny Vrienten en George Kooymans. Zonder Vreemde Kostgangers Boudewijn de Groot, Henny Vrienten en George Kooymans zou ons muzieklandschap niet hetzelfde zijn geweest. Voor alle drie geldt...

Label:  Music On Vinyl 
Availability:   Out of Stock
Delivery time:   1 day
€22,95 Incl. VAT (BTW)
Quantity:    In Basket

Release date:302-02-2018

2018 EU issue on 180g 2LP= Nederpopiconen Boudewijn de Groot, George Kooymans en Henny Vrienten brengen op 2 februari hun nieuwe album Nachtwerk op vinyl uit.

Waar een gemiddelde rockband zijn fans gerust enkele jaren laat wachten op een nieuwe plaat, doen de Vreemde Kostgangers het allesbehalve rustig aan. Nederpopiconen Boudewijn de Groot, George Kooymans en Henny Vrienten brengen op 2 februari hun nieuwe album Nachtwerk op vinyl uit, de opvolger van het met goud bekroonde debuut album.
De lovende reacties op hun eerste album, dat tot hun eigen verbazing op #1 binnen kwam en bekroond werd met een BUMA NL Award, deed de heren besluiten direct met een tweede album te komen.

Op het dubbel vinyl album staan zestien spiksplinternieuwe songs, en de Vreemde Kostgangers laten zich qua sound en thematiek van hun meest veelzijdige kant horen.
Nachtwerk werd gedurende twee weken opgenomen in de Fendal Soundstudio's in Loenen aan de Vecht met John Sonneveld als technicus/producer. Ter promotie van hun nieuwe album Nachtwerk trekken de heren vanaf half februari tot begin mei 2018 langs de theaters in Nederland en België.

Tracks:
Side A
1. Leven Zat In De Stad
2. Geloof Hoop Liefde
3. Schrijven
4. De Afgesproken Plek
Side B
1. Mocht Je Een Minnaar Willen
2. Ze Houdt Van Mij
3. Water Bij De Wijn
4. Geen Weg Terug
Side C
1. Een Eenzaam Avontuur
2. Bang
3. Warm Vanavond
4. Verslaafd
Side D
1. Ieder Voor Zich
2. Half Leeg = Half Vol
3. Ik Heb Een Hekel Aan De Blues
4. Dynamiet

Discs: 2
Drager(LP,EP,12,7,CD): LP
Qual(120grs,150grs,180grs): 180grs
Speed(33,45): 33
Opm(Ltd,Colored,PictureDisc): gatefold sleeve
Label: Music On Vinyl
This release: 2018
 Add
Use commas to separate tags.

Reviews

No reviews found...