SONOS
CONNECT:AMP Source/Amp

  Maak van bedrade speakers een muziek streamend systeem  

De CONNECT van Sonos zorgt dat alle Sonos functies ook bereikbaar zijn op een bestaande audioset. Dit is de meest mooie oplossing om gebruik te maken van Sonos. De services en bediening zijn geweldig en de kwaliteit en het karakter van het geluid bep...

Availability:   In Stock
Delivery time:  
€579,00 Incl. VAT (BTW)
Quantity:    In Basket
  • Sluit vaste speakers aan op je terras of aan het zwembad voor non-stop luisterplezier, ook buiten.
  • Een krachtige digitale versterker voorziet grote of kleine speakers van 55W per kanaal.
  • Bedien al je muziek- en streamingdiensten vanaf één app (op je smartphone, tablet of computer).
  • Werkt via je WiFi. Eenvoudige installatie. Gemakkelijk uit te breiden.

De krachtige digitale versterker vult elke kamer met fenomenaal geluid

Een krachtige digitale versterker voorziet grote of kleine speakers van 55W per kanaal.

Ultramoderne, geweldig klinkende versterkers. Licht van gewicht, krachtig en bijzonder energiezuinig.

Werkt vrijwel geruisloos. Je hoort alleen muziek, want de versterker wordt gekoeld door de aluminium behuizing en niet door een luide ventilator.

Optimaliseer het geluid voor elke kamer met individuele regeling voor bas, treble, balans en volume. Stel het volume in per kamer of meerdere kamers bij elkaar.

Als er een subwoofer aangesloten wordt op de CONNECT:AMP past deze de uitgang automatisch aan om lage frequenties naar de subwoofer te sturen, en hoge frequenties naar de speaker.

Toegang tot al je muziek

Luister naar meer dan 100.000 radiostations, shows en podcasts. Helemaal gratis. Je kunt zelfs luisteren zonder je computer aan te zetten. Blader door stations of typ je favoriete DJ in.

Sonos werkt vlekkeloos met Spotify, Pandora, Deezer, Radio by TuneIn, SiriusXM, Google Play Music, SoundCloud, Amazon Music, iHeartRadio, Rhapsody, Rdio, Qobuz, TIDAL, en downloads van alle diensten die DRM-vrije tracks aanbieden. (beschikbaarheid van de dienst verschilt per regio.)

Direct toegang tot miljoenen nummers en duizenden radiostations zonder te hoeven rippen, downloaden of je computer aan te zetten. Sonos maakt via internet rechtstreeks contact met deze diensten, en streamt vervolgens de muziek naar de door jou gewenste kamers.

Speel de muziek af die op je computer of NAS-apparatuur (Network Attached Storage) in je thuisnetwerk staat. Sonos ondersteunt de populairste audioformaten, van iTunes tot MP3.

Sonos streamt je iTunes-muziek draadloos, rechtstreeks vanaf je iPhone, iPad of iPod touch, naar elke willekeurige kamer bij jou thuis.

Via een analoge audio-ingang maak je verbinding met een externe audiobron (bijvoorbeeld een cd- of MP3-speler, tv, dvd, VCR, of radio), en speel je muziek af op alle Sonos-spelers in het systeem.

Bedien je Sonos-muzieksysteem met je smartphone, tablet of computer

Met de gratis app voor Android, iPhone en iPad kun je je Sonos-spelers, muziek op internet en je computer bedienen vanuit je luie stoel. Download de gratis apps via de iTunes App Store of Google Play.

Voor alle Sonos spelers geldt; vanaf elke plek in huis kun je kiezen welke muziek er in welke kamer wordt afgespeeld. Sonos-controllers zijn niet gebonden aan een specifieke speler. Je kunt elke controller gebruiken om je muziek en het volume in alle kamers te regelen.

Zoek naar tracks en muziekzenders, maak je keuze en regel het volume vanaf elke plek in huis.

Android-apparaten, iPhone, iPod touch en iPads maken via je WiFi-netwerk verbinding met je Sonos-systeem.

Maak van elke Mac, computer of laptop bij je thuis een controller. Bij elke Sonos speler wordt de benodigde software gratis meegeleverd.

Draadloze, multi-room-muziek met SonosNet

Je kunt de CONNECT:AMP overal neerzetten en elke kamer in je huis van muziek voorzien, helemaal draadloos. Spelers en controllers zetten hun eigen veilige draadloze netwerk op dat zorgt voor het uitgebreide aanbod en de superieure prestaties die je nodig hebt om muziek in je hele huis af te kunnen spelen.

Een internetradiozender in de keuken, een gestreamde muziekdienst in de keuken, en een nummer uit je iTunes-bibliotheek in de woonkamer; allemaal tegelijk.

Speel hetzelfde nummer af in verschillende kamers. Tegelijkertijd, zonder echo's en vertragingen. Voeg kamers toe of verwijder ze uit je groep en blijf toch synchroon afspelen.

Eenvoudig te installeren en gemakkelijk uit te breiden

Geen kennis op het gebied van techniek of draadloze verbindingen nodig. Plaats een CONNECT in een kamer waar je muziek wilt luisteren en maak via de gratis app verbinding met je WiFi-netwerk. De installatiesoftware van een Sonos-systeem geeft eenvoudige instructies op het scherm van elke willekeurige Sonos-controller. Met het aanraken van een paar knoppen, vul je binnen enkele minuten je huis met muziek.
 
No specifications found
 Add
Use commas to separate tags.

Reviews

No reviews found...