SONOS
PLAYBAR TV Soundbar

  De HiFi-soundbar voor tv- en muziekliefhebbers  

De negen speakers van de PLAYBAR vullen je huis met een fantastisch Home Cinema-geluid voor tv, films, muziek en videogames. Je sluit PLAYBAR met één optische kabel aan op je tv. Daarna kun je alle geluidsbronnen afspelen die op je tv zijn aangeslote...

Availability:   In Stock
Delivery time:  
€799,00 Incl. VAT (BTW)
Quantity:    In Basket
  • Voorziet HD-televisies van een glashelder, rijk geluid.
  • Werkt via je WiFi. Eenvoudige installatie. Gemakkelijk uit te breiden.
  • Je hebt maar twee kabels nodig: een voedingskabel en een optische kabel (beiden meegeleverd).
  • Compatibel met de meeste remote apparaten. Bediening via de gratis app voor je Android®, iPhone® of iPad®.
  • Speelt alle muziek af die je aansluit op je HD-tv: bekabelde of draadloze boxen, Mediabox, Blue Ray-spelers en gameconsoles. Eenmaal aangesloten op je televisie, zorgt PLAYBAR voor de rest

Een ongekend geluid voor je films, games en muziek

De negen speakers van de PLAYBAR vullen je huis met een fantastisch Home Cinema-geluid voor tv, films, muziek en videogames.

Je sluit PLAYBAR met één optische kabel aan op je tv. Daarna kun je alle geluidsbronnen afspelen die op je tv zijn aangesloten, ook die van je mediabox, satelliet-tv en gameconsoles.

Geen kabels nodig. Sluit de PLAYBAR aan op je draadloze thuisnetwerk met behulp van de gratis Sonos Controller-app.

Omdat de PLAYBAR zo lang en plat is, kan hij gemakkelijk boven of onder je tv, op een tafel of console worden geplaatst. Je kunt hem ook aan de wand monteren.

PLAYBAR is compatibel met DOLBY DIGITAL en stereo. Je hoeft dus niets te missen.

Combineer de PLAYBAR met SUB. 

Combineer de PLAYBAR met een SUB en twee PLAY-speakers.

Toegang tot al je muziek

Luister naar meer dan 100.000 radiostations, shows en podcasts. Helemaal gratis. Je kunt zelfs luisteren zonder je computer aan te zetten. Blader door stations of typ je favoriete DJ in.

Sonos werkt vlekkeloos met Spotify, Pandora, Deezer, Radio by TuneIn, SiriusXM, Google Play Music, SoundCloud, Amazon Music, iHeartRadio, Rhapsody, Rdio, Qobuz, TIDAL, en downloads van alle diensten die DRM-vrije tracks aanbieden. (beschikbaarheid van de dienst verschilt per regio.)

Direct toegang tot miljoenen nummers en duizenden radiostations zonder te hoeven rippen, downloaden of je computer aan te zetten. Sonos maakt via internet rechtstreeks contact met deze diensten, en streamt vervolgens de muziek naar de door jou gewenste kamers.

Speel de muziek af die op je computer of NAS-apparatuur (Network Attached Storage) in je thuisnetwerk staat. Sonos ondersteunt de populairste audioformaten, van iTunes tot MP3.

Sonos streamt je iTunes-muziek draadloos, rechtstreeks vanaf je iPhone, iPad of iPod touch, naar elke willekeurige kamer bij jou thuis.

Via een analoge audio-ingang maak je verbinding met een externe audiobron (bijvoorbeeld een cd- of MP3-speler, tv, dvd, VCR, of radio), en speel je muziek af op alle Sonos-spelers in het systeem.

Bedien je Sonos-muzieksysteem met je smartphone, tablet of computer

Met de gratis app voor Android, iPhone en iPad kun je je Sonos-spelers, muziek op internet en je computer bedienen vanuit je luie stoel. Download de gratis apps via de iTunes App Store of Google Play.

Voor alle Sonos spelers geldt; vanaf elke plek in huis kun je kiezen welke muziek er in welke kamer wordt afgespeeld. Sonos-controllers zijn niet gebonden aan een specifieke speler. Je kunt elke controller gebruiken om je muziek en het volume in alle kamers te regelen.

Zoek naar tracks en muziekzenders, maak je keuze en regel het volume vanaf elke plek in huis.

Android-apparaten, iPhone, iPod touch en iPads maken via je WiFi-netwerk verbinding met je Sonos-systeem.

Maak van elke Mac, computer of laptop bij je thuis een controller. Bij elke Sonos speler wordt de benodigde software gratis meegeleverd.

Draadloze, multi-room-muziek met SonosNet

Je kunt de PLAYBAR overal neerzetten en elke kamer in je huis van muziek voorzien, helemaal draadloos. Spelers en controllers zetten hun eigen veilige draadloze netwerk op dat zorgt voor het uitgebreide aanbod en de superieure prestaties die je nodig hebt om muziek in je hele huis af te kunnen spelen.

Een internetradiozender in de keuken, een gestreamde muziekdienst in de keuken, en een nummer uit je iTunes-bibliotheek in de woonkamer; allemaal tegelijk.

Speel hetzelfde nummer af in verschillende kamers. Tegelijkertijd, zonder echo's en vertragingen. Voeg kamers toe of verwijder ze uit je groep en blijf toch synchroon afspelen.

Eenvoudig te installeren en gemakkelijk uit te breiden

Geen kennis op het gebied van techniek of draadloze verbindingen nodig. Plaats de PLAYBAR in een kamer waar je film wilt kijken en maak via de gratis app verbinding met je WiFi-netwerk. De installatiesoftware van een Sonos-systeem geeft eenvoudige instructies op het scherm van elke willekeurige Sonos-controller. Met het aanraken van een paar knoppen, vul je binnen enkele minuten je huis met muziek.
 
No specifications found
 Add
Use commas to separate tags.

Reviews

No reviews found...