SONOS
SUB Draadloze Subwoofer

  Ga voor een adembenemende bas met SUB  

De SONOS SUB is de perfecte aanvulling op de PLAYBAR. Vul de kamer met een vol, diep geluid waarbij je elk akkoord en elke toon hoort en voelt. Je hoort niet alleen het verschil dat de draadloze subwoofer maakt, je voelt het ook door je hele lijf.

Availability:   In Stock
Delivery time:  
€799,00 Incl. VAT (BTW)
Quantity:    In Basket
  • Voor een spectaculair basgeluid uit elke Sonos-speaker.
  • Werkt via je WiFi. Eenvoudige installatie. Gemakkelijk uit te breiden.
  • Twee tegenover elkaar geplaatste force-cancelling speakers, voor een dieper geluid. De behuizing voorkomt zoemende of trillende bijgeluiden.
  • Plaats de speaker waar je maar wilt. Je zou hem zelfs plat onder je bank kunnen schuiven.
  • Werkt met alle versterkte Sonos-producten: CONNECT:AMP; PLAY:5; PLAY:3; PLAY:1; PLAYBAR.

Vult de hele kamer met een vol, diep geluid waarbij je elk akkoord en elke toon hoort en voelt. Je hoort niet alleen het verschil dat de draadloze subwoofer maakt, je voelt het ook door je hele lijf.

Twee tegenover elkaar geplaatste force-cancelling speakers zorgen voor een diep en helder geluid. De behuizing voorkomt zoemende of trillende bijgeluiden.

Geen last van vervelende kabels. Programmeren hoeft niet. Druk op de knop, volg de instructies in de app en stel de geluidsinstellingen automatisch af voor een perfecte balans tussen je SUB en je Sonos-speler. Zo krijg je optimaal en kamervullend luistergenot.

De SUB is draadloos en is ontworpen voor een perfect geluid in elke stand. Je kunt je SUB dus neerzetten waar je maar wilt. Je zou hem zelfs onder de bank kunnen schuiven.

Eenvoudig te installeren en gemakkelijk uit te breiden

Geen kennis op het gebied van techniek of draadloze verbindingen nodig. Plaats de SUB in een kamer waar je film wilt kijken of muziek wilt luisteren en maak via de gratis app verbinding met je WiFi-netwerk. De installatiesoftware van een Sonos-systeem geeft eenvoudige instructies op het scherm van elke willekeurige Sonos-controller. Met het aanraken van een paar knoppen, vul je binnen enkele minuten je huis met muziek.
 
No specifications found
 Add
Use commas to separate tags.

Reviews

No reviews found...