Danny Vera
New Now ( white vinyl ) ( LP+CD )

  1 x LP   Standard   33⅓rpm      + bonus CD

2020 EU issue on standard LP + bonus CD -

Label:  Excelsior Recording 
Availability:   In Stock
Delivery time:  
€26,95 Incl. VAT (BTW)
Quantity:    In Basket

Release date:25-02-2019

2019 EU issue on standard LP+bonus CD -

Danny Vera heeft een nieuw album. En wat voor één. Een plaat die tijdloos is en tegelijkertijd over het hier en nu gaat. The New Now. Een klassieker in de dop van een artiest die zichzelf blijft uitdagen en keihard werkt. 

The New Now gaat over verandering. Er is een nieuwe tijd aangebroken of zo voelt dat voor Danny Vera: “Niet alleen voor mij, maar voor iedereen.” Dit gevoel heeft hij in dertien klassieke songs weten te vatten. Van gospel tot rock ‘n’ roll met een vintage Danny Vera sound.

Over het succes van de single Roller Coaster is al veel gezegd en geschreven - veertig miljoen streams voor één nummer is ook niet niks - maar er is één ding zeker: Danny Vera is zichzelf gebleven. Al ruim twintig jaar gaat hij zijn eigen gang. Zonder concessies. Een hippie in een maatpak met een vetkuif. Opgegroeid met Cash, Orbison en Presley.  

Het album The New Now werd door Frans Hagenaars opgenomen in de Wisseloord Studios te Hilversum met Reyer Zwart (bas), JP Hoekstra (gitaar), Benny Bakker (drums) en uiteraard Danny Vera op zang en gitaar. De plaat is gemixed door Grammy Award winnaar Vance Powell en gemasterd door Pete Lyman.

Discs: 1
Drager(LP,EP,12,7,CD): LP
Qual(120grs,150grs,180grs): Standard
Speed(33,45): 33
Bonus(cd,single,download): bonus CD
Label: Excelsior Recording
This release: 2019
 Add
Use commas to separate tags.

Reviews

No reviews found...